Menu Premium

Nieuwe Borderlands 2 DLC verschijnt in de herfst

Gamekings Redactie 20/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat met Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep de DLC van de Borderlands 2 Season Pass tot een einde was gekomen, wisten veel fans niet of ze nog meer content konden verwachten voor de game. Nieuwe Borderlands 2 DLC verschijnt in de herfst in de vorm van de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 en zal spelers onder meer de kans geven een nog hoger level te behalen.

Deze DLC zal de huidige level cap van 61 verhogen naar level 72, wat drie levels hoger is dan het hoogste level dat je in de eerste Borderlands kon behalen. Niet alleen dat, want de pack zal ook de optie toevoegen om de moeilijkheidsgraad van de game te veranderen, buiten je character level om. Dit betekent waarschijnlijk dat er in het menu, of bij het begin van een playthrough, een optie zal zijn om de moeilijkheidsgraad te bepalen.

Naast al deze toevoegingen moeten de hardcore Vault Hunters natuurlijk ook iets nieuws krijgen om uit te spelen. De DLC zal dus ook een nieuwe map bevatten die The Digistruct Peak Challenge heet. Het enige wat we hierover weten is dat het een soort arena zal zijn en dat onze geliefde Patricia Tannis ons daar tegen vijanden van een hoog level zal opzetten.

Na deze DLC heeft Gearbox nog plannen, naast uitbreidingen van de inventory, bank en ammo capaciteiten, om in de toekomst twee of drie Headhunter Packs uit te geven. De eerste hiervan zal T.K. Baha’s Bloody Harvest heten en de Vault Hunters laten vechten met de zombie-versie van één van de eerste personages uit de eerste Borderlands. Deze zal nog voor Halloween uitkomen, maar we hebben nog geen vaste datum kunnen vaststellen.

Worden jouw vingers ook trigger-happy als je dit hoort? Laat het weten in de comments hieronder!

Nieuwe Borderlands 2 DLC verschijnt in de herfst

Nieuwe Borderlands 2 DLC verschijnt in de herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch