Menu Premium
Loading...

Bloodborne Chalice Dungeons Explained Trailer

Karen Koch 30/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de laatste maanden ook maar enigszins hebt opgelet op de grote PlayStation 4 releases, zal het bestaan van Bloodborne je niet zijn ontgaan. Een tijdje terug werd er een nieuwe modus voor de game onthuld: de Chalice Dungeons. Was het je nog niet helemaal duidelijk wat dit inhield? Dan kan je nu de Bloodborne Chalice Dungeons Explained trailer kijken.

In de trailer legt een vriendelijke man ons uit wat de gedachten achter de Chalice Dungeons precies zijn. In principe zijn de Chalice Dungeons ruïnes onder de stad Yharnham, waar Bloodborne zich af zal spelen. De ontwikkelaars van de game wilden met de Chalice Dungeons twee dingen bereiken: de gamer meer gameplay aanbieden door constant andere omgevingen te creëren en de mogelijkheid voor spelers om hun ervaringen te delen. Door constant nieuwe maps aan te bieden, hoopt FromSoftware dat mensen ook constant enthousiast over de game blijven en verschillende tactieken zullen uitwisselen.

Vanaf 25 maart kan je eindelijk aan de slag met Bloodborne. De spirituele opvolger van de Souls-games is dan exclusief voor de PlayStation 4 te krijgen. Met gameplay die net zo uitdagend is als de Souls-games en een onuitputbare hoeveelheid kerkers, lijkt het er in ieder geval op dat er flink wat uren in Bloodborne gestoken kunnen worden.

Bloodborne Chalice Dungeons Explained Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch