Menu Premium

Blizzard’s Overwatch krijgt twee nieuwe personages

Andor Joosten 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

PAX East brengt elke keer leuke nieuwtjes met zich mee, zo blijkt wel uit alle aankondigingen die er tot nu toe al zijn gedaan op de eerste dag. Ook Blizzard heeft ons iets nieuws te vertellen over hun ongeduldig opgewachte nieuwe game Overwatch. Ze maken namelijk gebruik van het evenement om ons aan nieuwe personages te introduceren.

De eerste hero die Blizzard heeft laten zien is een typische badass cowboy in het stijltje Clint Eastwood plus een sigaar van Hannibal uit The A-Team. Met zijn lichtelijk futuristische harnas en een riemgesp met de letters BAMF erop wordt hij door de developer bestempeld als “de ultieme futuristische gunslinger”. Zoals je verwacht van iemand uit het Wilde Westen, heeft de hero McCree een revolver met de naam Peacekeeper waarmee hij grote schade verricht op korte afstand, maar ook dodelijk accuraat kan zijn op extreem lange afstanden. Zijn special ability heet Deadeye, waarmee hij alle vijanden in zijn zicht met één schot automatisch door de kop schiet.

De tweede hero is een vrouwelijke ex-bodybuilder met kort roze haar genaamd Zarya. Ze is de eerste vrouwelijke Tank character in Overwatch. Met haar Russische accent en particle-cannon is zij klaar om haar teamgenoten te beschermen, zware schoten te weerstaan en haar vijanden te schroeien met plasma. Ze kan teamgenoten beschermen van een afstand door een schild om hen heen te maken, maar kan ook vijanden onschadelijk maken door middel van haar special ability. Graviton Surge schiet een bal richting een locatie en verandert in een gravity well die vijanden naar zich toe trekt. Samen met een goed gemikt schot kan deze ex-bodybuilder hele groepen tegelijk slopen.

Tot slot heeft Blizzard een nieuwe map genaamd Watchpoint: Gibraltar aangekondigd. Aanwezigen op PAX East kunnen met deze nieuwe personages en map aan de slag. Kan je zelf niet langer wachten? De beta van deze shooter is aangekondigd voor de herfst. Lijken deze characters je wat of blijf je toch liever bij een van de anderen? Laat het vooral horen in de comments.

Bron: Gamespot

Nieuws20150306Overwatch Mccree

Blizzard's Overwatch krijgt twee nieuwe personages

Blizzard’s Overwatch krijgt twee nieuwe personages

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch