Menu Premium

Blizzard toont nieuwe gameplay van Overwatch in vier video’s

Tim Koelen 22/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op het eerste oog lijkt de collectie aan Heroes in Overwatch een ongeregeld zooitje, geplukt uit verschillende tijdperken. Om toch wat meer van de helden te laten zien heeft Blizzard vier gameplay video’s online gezet van de characters Hanzo, McCree, Mercy en Zenyatta.

We kunnen wel stellen dat Overwatch wat weg heeft van onder andere Team Fortress 2, gecombineerd met invloeden van het MOBA-genre. Zo zijn de Heroes uit de game namelijk verdeeld in vier verschillende rollen: Offense, Defense, Tank en Support. Ook heeft iedere Hero een Ultimate Ability, naast de gewone abilities.

In de onderstaande video zie je Zenyatta. Hij is van oorsprong een robot die uit zijn geprogrammeerde leven is gestapt om een klooster te starten met zijn mede-robots. In zijn zoektocht naar verlichting zal hij zijn teammaten helpen op het strijdveld. Zenyatta behoort tot de Support Class en zal te zien zijn op King’s Row.

Mercy is van oorsprong een dokter genaamd Angela Ziegler, en behoort tot de Support klasse. Deze Zwitserse beschermengel zal ervoor zorgen dat haar teamgenoten niet snel dood gaan. Zij zal haar teamgenoten genezen in de Tempel van Anubis.

Op het eerste gezicht heeft deze cowboy wat weg van John Marston uit Red Dead Redemption. McCree is een Bounty Hunter uit Santa Fe. Bewapend met zijn revolver zien we hem op een verlaten Overwatch uitkijkpost boven de Middellandse Zee. McCree is een Offense character.

Hanzo is een boogschutter afkomstig uit Japan. Hij behoort tot de Offense Class. In de onderstaande video zien we Hanzo in actie op de map met de Engelse setting, genaamd King’s Row.

Wat vind jij van deze characters en van Overwatch zelf? Laat het ons weten in de comments!
Blizzard toont nieuwe gameplay van Overwatch in vier video's

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch