Menu Premium

Blizzard kondigt vier nieuwe personages aan van Heroes of the Storm

Gamekings Redactie 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard werkt al tijden aan hun nieuwe MOBA Heroes of the Storm met alle bekende personages uit het Blizzard-universum. Dat ze nog lang niet klaar zijn, mag duidelijk zijn, want vandaag op de PAX East werd het scala aan characters nog verder uitgebreid. Blizzard kondigt vier nieuwe personages aan van Heroes of the Storm, dus lees vooral verder als je meer wilt weten.

Tijdens het uit de school klappen over welke personages het gaat, schreef een Blizzard-medewerker het volgende: “We werken hard aan het maken van heroes die anders voelen en spelen dan iets wat we in het verleden hebben gedaan.” Een veelbelovende belofte, zeker als het van grootheid Blizzard komt. Of de nieuwe personages voldoen aan die belofte, daar mag jij over oordelen. Hoe dan ook, de vier nieuwe heroes zijn meteen herkenbaar. Laten we bij de eerste beginnen: Lili. Lili is een nieuwe ondersteunende hero met een ability set die effectief haar medespelers kan helpen door de hele game. De volgende is Brightwing, ook te gebruiken als support hero en deze heeft de mogelijkheid om te teleporteren tussen verschillende bondgenoten en hen te helen, zodat zij de strijd door kunnen komen. Dan is daar Zagara nog. Deze Zerg Broodmother kan bijvoorbeeld Creep Tumors droppen om Zerg Creep te verspreiden, waardoor Zagara sneller kan bewegen en haar ‘summons’ een stuk sneller gaan. Tenslotte is daar Murky, de klaploper van het stel. Zoals de Blizzard-medewerker liet weten: “Murky is going to die a lot!”

Naast deze nieuwe verzameling heroes, liet Blizzard ook weten dat zij sowieso nog met drie andere heroes bezig zijn op dit moment. Het gaat om Chen, Kael’thas, en Sylvanas. De Blizzard-fans weten waarschijnlijk wel wie deze heroes zijn. Als klap op de vuurpijl liet Blizzard vandaag ook nog via Twitter weten dat de 1 april grap hero Pajamathur door de goede ontvangst ook nog als skin beschikbaar zal worden. Het lijkt alsof er geen eind komt aan het rooster van personages voor Heroes of the Storm, dus dat belooft een mooi feestje te worden voor alle Blizzard-fans.

Blizzard kondigt vier nieuwe personages aan van Heroes of the Storm

Blizzard kondigt vier nieuwe personages aan van Heroes of the Storm

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch