Menu Premium

Blizzard kondigt nieuwe Hearthstone Adventure aan

Andor Joosten 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard heeft met Hearthstone een groot publiek bereikt en de game heeft dan ook een grote community achter zich. Om deze community levendig te houden moet er natuurlijk wel regelmatig nieuwe content in blijven stromen. Hierom kondigt Blizzard de nieuwe Hearthstone Adventure Blackrock Mountain aan.

Het op Warcraft gebaseerde digitale kaartspel heeft nu naast de Naxxramas raid en de Goblins vs Gnomes expansion een derde uitbreiding aan de originele content aangekondigd, namelijk Blackrock Mountain. Dit Adventure zal dezelfde structuur als Naxxramas gaan volgen, met elke week een nieuw avontuur dat voor je klaar staat. De 5 nieuwe wings zullen daarom elke week opengaan met nieuwe heroic bosses, class challenges en nieuwe kaarten als je deze voltooit. Met 17 nieuwe bazen om te verslaan en 31 nieuwe kaarten om te verzamelen zal er in elk geval genoeg te doen zijn.

Net als met Naxxramas zal elke wing apart unlocked kunnen worden met echt geld of in-game gold, waardoor de keuze aan de speler blijft. De nieuwe kaarten zullen zich gedeeltelijk focussen op draken om deze in balans te krijgen met andere decks, maar ook anti-rush kaarten kunnen worden verzameld om ook hier wat evenwicht in het spel te brengen.

Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure is beschikbaar vanaf april, de iPhone en Android telefoon apps laten nog even op zich wachten. Deze zullen verschijnen in de komende maanden, of zoals Blizzard zegt: Zodra het klaar is. Wat vind jij van deze nieuwe uitbreiding op de game? Laat het vooral weten in de comments.

Bron: Gamespot

Blizzard kondigt nieuw Hearthstone Adventure aan

Blizzard kondigt nieuwe Hearthstone Expansion aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch