Menu Premium
Loading...

Black Ops 3 krijgt in 2017 meer updates en een nieuwe feature

Karim Shehata 16/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Call of Duty: Black Ops 3 in 2015 een stuk beter werd ontvangen dan de Call of Duty van dit jaar, is voor niemand een geheim. Ontwikkelaar Treyarch lijkt dit ook door te hebben, want in een livestream om 2016 af te sluiten, wordt er flink geteased. Duidelijk is het volgende: Black Ops 3 krijgt in 2017 meer updates en een nieuwe feature.

Wat deze nieuwe feature precies gaat zijn en of de updates ook daadwerkelijk content gaan bevatten, is niet duidelijk. Wel lijkt het voor het eerst zo te zijn dat de ‘vorige’ Call of Duty naar de voorgrond wordt geschoven door de ontwikkelaar en nieuwe features en updates aankondigt voor de game. Treyarch ondersteunde Black Ops 2 ook nog heel lang, maar niet per se met nieuwe features. Ook Sledgehammer ondersteunt Call of Duty: Advanced Warfare bijvoorbeeld nog actief, maar dus niet zoals Treyarch dit nu van plan is met Black Ops 3.

Mocht je overigens toch liever de opvolger van Black Ops 3 nog een kans willen geven en heb je de beschikking over een PC, dan kun je dit weekend gratis los met Infinite Warfare op Steam.

Boven deze tekst zie je de livestream, waarin Treyarch hint naar de updates en de nieuwe feature. Veel meer kom je echter niet van te weten, want de ontwikkelaars kunnen er nog niets over zeggen. Het is dus afwachten wat we van Black Ops 3 gaan zien in 2017!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch