Menu Premium

Black Ops 2 Uprising DLC verschijnt 16 mei op de PC en PlayStation 3

Gamekings Redactie 25/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De oorlogsmachines die de PlayStation 3 of de PC als controlepost hebben, kunnen binnenkort, net als de manschappen die de Xbox 360 hebben als basis, aan de slag met de nieuwste DLC van Call of Duty: Black Ops 2. Poets je wapens op en gooi er een mooie kleur overheen, want de Black Ops 2 Uprising DLC verschijnt 16 mei op de PC en PlayStation 3. Carepackage incoming!

De DLC verscheen eerder deze maand voor de Xbox 360 bezitters. Zij zijn dus al een tijdje bezig met de vier nieuwe multiplayer maps en, niet te vergeten, Mob of the Dead.

De vier multiplayer maps brengen elk een andere ervaring en een eigen karakter. Zo moet je in de map genaamd ‘Magma’ opletten voor de gloeiend hete, hoe raad je het, magma die door een moderne Japanse stad stroomt. De map ‘Encore’ is ietwat relaxter. Je knalt lekker in het rond, terwijl je geniet van een festival-vibe. Je bent zelfs VIP en mag een kijkje nemen achter de schermen van het knalfeest. Voor de map ‘Vertigo’ is hoogtevrees niet bepaald handig. Je wordt in een vuurgevecht gegooid dat zich boven op een gigantische wolkenkrabber in India bevindt. ‘Studio’ herkent de doorgewinterde Call of Duty fan direct als ‘Firing Range’, welke een van de favoriete maps in het eerste deeltje van Black Ops was. Wees niet getreurd, want Treyarch heeft er wel de nodige aandacht aan besteed en dat is te zien. De map kan dus aangenaam verrassen, want je mag gaan genieten van een snufje van het Hollywood gevoel.

De nieuwe zombie map genaamd ‘Mob of the Dead’ is misschien nog wel de wreedste toevoeging die de DLC te bieden heeft. In Mob of the Dead ben je een gevangene van het wereldberoemde Alcatraz. Jij moet met je drie maten zien te ontsnappen uit de gevangenis die overspoeld wordt zombies.

Vanaf 16 mei kan iedereen dus los met de Black Ops 2 Uprising DLC. Ga jij de DLC in huis halen of laat je deze toch maar even links liggen?

Black Ops 2 Uprising DLC verschijnt 16 mei op de PC en PlayStation 3

Black Ops 2 Uprising DLC verschijnt 16 mei op de PC en PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch