Menu Premium

Black Ops 2 Uprising DLC is nu beschikbaar op de PlayStation 3

Gamekings Redactie 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe vermakelijk de single player campaign van Black Ops 2 ook mag zijn, de online multiplayer en Zombies houden je toch aan het spelen. Vorige maand konden Xbox 360 bezitters al aan de slag met nieuwe DLC, en nu zijn de PlayStation 3 bezitters aan de beurt, want de Black Ops 2 Uprising DLC is nu beschikbaar op de PlayStation 3.

De multiplayer van de Call of Duty franchise zorgt ervoor dat hele legers gamers, met een hartslag van 170, dagelijks aan hun tv’tje gekluisterd zitten. Toch, na het achthonderdste potje voelen de maps niet meer zo fris en avontuurlijk aan als in het begin. Je kent het dan wel een beetje en een nieuwe uitdaging in de vorm van nieuwe maps is dan welkom. Dan is het fijn als je Activision een blik nieuwe maps open trekt. Minder fijn voor PlayStation 3 bezitters is het om een maand lang de oude maps te spelen, terwijl het Xbox 360 kamp de nieuwe maps al mag uitwonen. Na een maand exclusiviteit voor de Xbox 360, kunnen PlayStation 3 bezitters stoppen met nagelbijten.

Vanaf vandaag is het tweede DLC pack voor Call of Duty: Black Ops 2 voor de PlayStation 3 beschikbaar. De DLC, genaamd Uprising, voegt vier nieuwe mulitplayer maps toe, en bevat interessante settings. In de map ‘Encore’ kunnen gamers gaan huishouden op een Brits muziekfestival en de map ‘Vertigo’ vindt plaats in een wolkenkrabber in India. De derde map is een remake van het van de eerste Black Ops bekende ‘Firing Range’, maar nu is het een filmset in plaats van een training locatie. De vierde map in dit pakket speelt zich af op een vulkaan, in een Japans dorp.

Ook de Zombie mode wordt met deze DLC uitgebreid. De vijfde map ‘Mob of the Dead is namelijk bestemd voor de Zombies co-op mode. Hier moeten vier Alcatraz gevangenen samenwerken om te overlezen tijdens een invasie van meedogenloze ondoden. Interessant feitje is dat de rollen van de vier gevangenen worden vertolkt door bekende mafia film acteurs. Spelers nemen de rol aan van Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano en Michael Madsen. Vet!

Schaf jij elke DLC van Call of Duty aan om de replay waarde van de game te verlengen?

Black Ops 2 DLC Uprising is nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Black Ops 2 DLC Uprising is nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch