Menu Premium

Bizarre nieuwe DLC voor Dead Rising 3 is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is dit? Dat was het eerste wat in ons opkwam bij het zien van de nieuwe Dead Rising 3 DLC. Bizar… Ja, dat is het woord. Dead Rising 3 stond natuurlijk al bekend om het over-the-top afslachten van zombies, maar daar doet Capcom nu nog een schepje bovenop. Dat doen ze door de serie te kruisen met de Street Fighter-serie. Dat betekent dus over-the-top in het kwadraat. Bizarre nieuwe DLC voor Dead Rising 3 is nu beschikbaar en zelfs de naam doet de term ‘bizar’ eer aan: ‘Super Ultra Dead Rising 3 Arecade Remix Hyper Edition DX Plus Alpha’  Gaat Capcom hier misschien voor een nieuw wereldrecord?

In de DLC krijg je de mogelijkheid om met maar liefst vier maten de door zombies bewoonde aardbol te betreden en schoon schip te maken. Je kan spelen als je favoriete karakters uit de Dead Rising- en Street Fighter-serie. Bij de cross-over mogen natuurlijk de vechtkunsten uit Street Fighter niet vergeten worden en zitten nu dus ook netjes in de DLC. Buiten de nieuwe moves bevat de bizarre DLC natuurlijk ook bizarre bonussen. Zo kun je veranderen in wandelende tofu en nog veel meer gekkigheid waar je met een nuchter stel hersenen niet op zou komen.

De DLC genaamd, ja daar komt ‘ie nog een keer, Super Ultra Dead Rising 3 Arecade Remix Hyper Edition DX Plus Alpha is nu beschikbaar!

Bizarre nieuwe DLC voor Dead Rising 3 is nu beschikbaar

Bizarre nieuwe DLC voor Dead Rising 3 is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch