Menu Premium

BioShock: The Collection krijgt een grote patch op PC

Roy de Keijzer 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch van de pas verschenen Bioshock: The Collection bracht voor veel mensen een hoop nostalgie met zich mee. Toch heeft 2K het wel heel bont gemaakt met deze remaster van de bekende trilogie. De bugs die acht jaar geleden al waren te vinden in de PC-versie zitten er na al die jaren namelijk nog steeds in!

Op internet ging het natuurlijk meteen los, boze fans klaagden wat af op allerlei websites. De Steam-versie heeft namelijk last van verschillende problemen. Er zijn problemen met de Mouse Sensitivity, Smoothing en Acceleration. Daarnaast zijn er klachten over stotterend beeld en zelfs gamecrashes, waardoor de game dus opnieuw moet worden opgestart.

Niet de minste problemen dus. Community Manager Joseph Brant heeft inmiddels laten weten dat er naar de fans is geluisterd en dat er hard wordt gewerkt om deze issues aan te pakken met een grote patch. Op Steam zijn de volgende verbeterpunten aangekondigd:

  • General Mouse Fixes, including better Mouse Smoothing, Sensitivity and Acceleration Options in BioShock
  • Additional Speaker Mode Options in Audio Settings in BioShock
  • Improved FoV Slider Options in BioShock, BioShock 2 and Minerva’s Den
  • Support for 21:9 display ratios in BioShock, BioShock 2 and Minerva’s Den
  • General stability improvement to reduce instances of game crashes

Heb jij problemen gehad met het spelen van de Steam-versie van BioShock: The Collection? Of speel jij de game op console?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch