Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Clash In The Clouds DLC Teaser

Gamekings Redactie 30/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er werd al een tijdje mysterieus gedaan rondom de DLC van BioShock Infinite. Ontwikkelaar Ken Levine, van Irrational Games, was al eventjes aan het hinten op Twitter, voordat de kogel door de kerk was. Goed nieuws voor fans van het derde deel in de BioShock-franchise: We hebben eindelijk de eerste beelden! De wereld van Bioshock Infinite wordt rijker gemaakt in de BioShock Infinite Clash In The Clouds DLC Teaser.

In de Clash In The Clouds-DLC gaat het allemaal om het meten van jouw krachten in de arena. Er worden golven aan vijanden op je afgestuurd en aan jou de taak om te kijken hoelang je het volhoudt. Clash In The Clouds komt met vier verschillende mappen. De eerste is Raven’s Dome. Raven’s Dome is te vergelijken met de Raffle Square-sectie van BioShock Infinite, iets dat fans bekend in de oren moet klinken. Daarnaast zijn er The Ops Zeal, Duke and Dimwit Theater en Emporia Arcade. Alle maps hebben een herkenbaar gezicht, maar zijn geen exacte kopieën van locaties uit de game.

Naast nieuwe maps komt de Clash In The Clouds-DLC ook met Blue Ribbon Challenges. Deze challenges zijn vergelijkbaar met de trophies en achievements die we kennen van de Xbox 360 en PlayStation 3. In de trailer zien we hoe de speler een challenge gewonnen heeft door alleen maar de Sky-line te gebruiken voor aanvallen. Clash In The Clouds zit vol met dit soort opdrachten, waardoor de DLC een langere houdbaarheid heeft. Ook zijn er nieuwe items vrij te spelen in de Columbian Archeological Society, waaronder onder andere nieuwe outfits. Uiteraard zijn er ook echte trophies en achievements te behalen om mee te pronken. Daarnaast komt Clash In The Clouds met een ingame-ranglijst, waardoor je jouw talent kan meten met de rest van de wereld.

Normaal gesproken moeten we altijd even wachten als we een teaser krijgen, dat is echter nu niet het geval. De BioShock Infinite Clash In The Clouds-DLC is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Vergeet dus niet om even de BioShock Infinite Clash In The Clouds DLC Teaser te kijken!

BioShock Infinite Clash In The Clouds DLC Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch