Menu Premium

Bioshock Infinite Burial at Sea: Episode Two krijgt een 1998-modus

Gamekings Redactie 27/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kleine twee weken geleden maakte Ken Levine bekend Irrational Studios in haar huidige vorm op te heffen en met een team van slechts vijftien man aan nieuwe titels te gaan werken. Voor de Bioshock fans enorm klote, want ondanks dat werd aangekondigd dat de franchise werd overgedragen aan 2K Games, zal een nieuwe titel in de serie nooit meer dezelfde feel krijgen als de eerste drie geweldige delen. Desalniettemin komt er binnenkort nieuwe DLC uit voor het laatste deel in de serie, met een extraatje want de Bioshock Infinite Burial at Sea: Episode Two krijgt een 1998-modus.

Na het uitspelen van Bioshock Infinite werd je als speler niet alleen beloond met een van de tofste en meest bizarre eindes van een game, maar ook met een extra moeilijkheidsgraad: de 1999-modus. In de 1999-modus ging je als speler even terug in de tijd, naar het moment dat games nog echt moeilijk en vooral onvergeeflijk waren. Zeker niet voor iedereen weggelegd en een geheel andere ervaring dan de Bioshock-gameplay normaliter met zich mee bracht, maar zeker een leuke extra.

Na het zien van de vele video’s waarin spelers in deze 1999-modus zich door de game heen worstelden, met veel geweld, of juist geheel zonder, leek het de ontwikkelaar wel een tof idee om nog een nieuwe modus aan de game toe te voegen. Ook deze keer wordt de game er een stuk lastiger van, maar dan op een geheel andere manier. In de 1998-modus, die vrij te spelen is na het voltooien van de Burial at Sea: Episode Two DLC, is het de bedoeling je zonder kills door de wereld te werken. De gameplay wordt hiervoor iets aangepast, waardoor het makkelijker is voorbij vijanden te kruipen of ze knock-out te slaan.

Bioshock Infinite Burial at Sea: Episode Two is 25 maart beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Bioshock Infinite Burial at Sea: Episode Two krijgt een 1998-modus

Bioshock Infinite Burial at Sea: Episode Two krijgt een 1998-modus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch