Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One Launch Trailer

Karim Shehata 12/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar kwam ontwikkelaar Irrational Games met BioShock Infinite. De game speelde zich, in tegenstelling tot de eerdere delen, af in Columbia. De indrukwekkend vormgegeven stad was dit keer geen onderwaterwereld, maar juist een die in de lucht zweefde. Door middel van een grappling hook vervoerde je hoofdpersonages Booker DeWitt en Elizabeth door Columbia, maar in de Burial at Sea-DLC keer je terug naar Rapture; het strijdtoneel van de eerste twee delen in de BioShock-franchise. Een voorproefje daarvan kun je zien in de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One Launch Trailer.

Door al het geweld van Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts en Assassin’s Creed IV: Black Flag zul je misschien bijna vergeten dat de Burial at Sea-DLC eraan zat te komen voor BioShock: Infinite, maar de verwachtingen van het DLC-pakket worden er daarom niet minder op. De terugkeer naar Rapture, met Elizabeth en Booker DeWitt die elkaar op mysterieuze wijze in dit verhaal nog niet eens kennen, moeten toch de kers op de taart zijn die BioShock Infinite heet. De opmerkelijke first-person shooter werd begin dit jaar de hemel in geprezen en daarom is het natuurlijk de vraag of dit succes doorgetrokken, of minstens geëvenaard kan worden met de eerste episode van de Burial at Sea-DLC.

Die vraag kan overigens al snel beantwoord worden, zij het door pers, zij het door de gamers zelf, want de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One-DLC is vandaag komen te verschijnen voor de PC, Mac OS X, Xbox 360 en PlayStation 3.. Wanneer je er nog niet over uit bent om tijdens het geweld van onder meer Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4 opnieuw te beginnen aan een BioShock gerelateerd verhaal, kun je hier in ieder geval de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One Launch Trailer checken om zelf een afweging te maken.

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch