Menu Premium

BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One krijgt een releasedatum

Gamekings Redactie 25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maart werd BioShock Infinite uitgebracht door 2K Games en de game werd super goed ontvangen door veel  gamers.  Na de eerst DLC, getiteld BioShock Infinite: Clash in the Clouds, is het nu inmiddels tijd voor een gloednieuw DLC-pakket, want BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One krijgt een releasedatum.

Het originele verhaal van BioShock: Infinite vertelt het verhaal van Booker DeWitt en Elizabeth. In 1912 werd Booker DeWitt meegenomen naar het vliegende eiland Columbia en als huurling is het zijn missie om de jonge vrouw Elizabeth te bevrijden en vervolgens mee te nemen naar New York. Elizabeth heeft speciale krachten waarmee ze bijvoorbeeld een parallel universum kan openen. Deze krachten zullen uiteindelijk zeer goed van pas komen in de game.

In BioShock Infinite : Burial at Sea – Episode One gaan Booker en Elizabeth terug naar de onderwaterstad Rapture; het toneel van de eerste twee delen in de franchise. Volgens Irrational Games, de ontwikkelaar van de game, komt de stad tot leven als nooit te voren. Bijna vanaf de grond  opnieuw opgebouwd met de BioShock Infinite-engine, is de gameplay aangepast, krijgen we te maken met nieuwe wapens én krijgen we natuurlijk een nieuw verhaal voorgeschoteld. Waarom zijn Booker en Elizabeth in Rapture? Hoe zag de stad er voorheen uit? De antwoorden hierop ga je ongetwijfeld vinden in de BioShock Infinite: Burial at Sea- Episode One-DLC.

Op 12 november van dit jaar zal Bioshock Infinite: Burial at Sea – Episode One verschijnen op PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt de DLC los verkrijgen of via een Season Pass. Daarnaast wordt er nu al gewerkt aan Episode 2 van deze interessante DLC, waarin je voor het eerst met Elizabeth aan de slag kan gaan in BioShock: Infinite.

BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One krijgt een releasedatum

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch