Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Burial At Sea DLC Teaser

Karim Shehata 30/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met BioShock Infinite kwam 2K Games begin dit jaar met één van de potentiële toppers van 2013. Ontwikkelaar Irrational Games kondigde eerder dit jaar al aan dat er DLC zat aan te komen voor de game, maar wat we daarvan mochten verwachten was lange tijd onbekend. Vandaag is daar echter verandering in gekomen, want Ken Levine, de oprichter van de studio, heeft op een evenement in Boston bekend gemaakt wat we kunnen verwachten van de DLC, mede door middel van de BioShock Infinite Burial At Sea DLC Teaser.

De Burial At Sea-DLC bestaat uit twee pakketten. Het eerste pakket verschijnt later dit jaar, terwijl er waarschijnlijk tot volgend jaar gewacht moet worden om het tweede pakket op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3 te zien verschijnen. In de Burial At Sea-DLC ga je opnieuw op pad met de hoofdpersonages Elizabeth en Booker, maar zij kennen elkaar niet. Sterker nog, Booker is een prive-detective, terwijl Elizabeth geen klein meisje meer is, maar een echte femme fatale.

Overigens is het opvallend te noemen dat je het tweede deel van de Burial At Sea-DLC volledig doorspeelt met Elizabeth. In het eerste deel speel je natuurlijk met Booker DeWitt en het is, zoals gezegd, al opvallend genoeg is dat beide personages elkaar niet kennen. Burial At Sea speelt zich daarnaast af op oudjaarsdag in het jaar 1958, de nacht van de eerste bombardementen op het fictieve Rapture. Deze bombardementen zouden het begin van het einde betekenen voor Rapture, de stad waar de eerste twee BioShock-delen zich afspeelde.

Wanneer de Burial At Sea-DLC uitkomt, is vooralsnog onbekend, hoewel er zoals gezegd minstens één dit jaar nog verschijnt. Vandaag is overigens wel een ander-DLC pakket verschenen,  in de vorm van Clash of the Clouds. Alle DLC van Bioshock Infinite verschijnt gelijktijdig op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. Als je na het bovenstaande nieuwsbericht nog niet helemaal weet wat je ervan kunt verwachten, kun je natuurlijk alvast kijken naar de BioShock Infinite Burial At Sea DLC Teaser.

BioShock Infinite Burial At Sea DLC Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch