Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: Burial at Sea DLC Rapture Trailer

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de aankomende DLC voor BioShock Infinite keer je deze keer niet terug naar Columbia, maar bezoek je het natte Rapture dat je nog wel kent uit BioShock en BioShock 2. Om het mysterie rondom Rapture en de aankomende Burial at Sea DLC nog wat aan te dikken, komt Irrational Games met een nieuwe BioShock Infinite: Burial at Sea DLC Rapture trailer. Mijn interesse hebben ze.

Het is alweer aardig wat maanden terug dat BioShock Infinite verscheen en ook de vorige Clash in the Clouds DLC kwam twee maanden geleden al uit. Tijd voor wat nieuws dus. De Burial at Sea DLC neemt je mee naar de vooravond van de neergang van het prachtige Rapture. In deze onderwaterstad ontmoeten Booker Dewitt, de hoofdrolspeler van BioShock Infinite, en Elizabeth elkaar voor het eerst.

De Burial at Sea DLC is in twee verschillende episodes opgedeeld. In de eerste episode krijg je Booker onder de knoppen en in de tweede episode mag je voor het eerst Elizabeth manoeuvreren langs alle gekke inwoners. Elizabeth is er namelijk op gebrand om haar verhaal en dat van BioShock Infinite af te sluiten.

Dat gaat allemaal gebeuren in het volledig herbouwde Rapture in de BioShock Infinite engine. Rapture heeft er dus nog nooit zo goed uitgezien. De liefhebbers van BioShock en BioShock 2 zullen zich hierdoor niet alleen als een vis in het water voelen, ook de controls zijn aangepast naar de besturing van het originele BioShock. Zo krijg je dus met de Burial at Sea DLC een lekkere nostalgische trip, inclusief Big Daddies, Vigors/Plasmids en nieuwe wapens, voorgeschoteld. Kom alvast in de mysterieuze vibe met de BioShock Infinite: Burial at Sea DLC Rapture trailer.

 

BioShock Infinite: Burial at Sea DLC Rapture Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch