Menu Premium

Bethesda weet nog niet of het Fallout Shelter uitbrengt op de PS4

Maarten van Steijn 09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donkere wolken van twijfel overvallen het Bethesda hoofdkantoor. De vraag of Fallout Shelter ook voor de Playstation 4 eraan zit te komen, wisten ze nog geen antwoord op te geven. Bethesda’s marketeer Pete Hines kreeg deze vraag gesteld via Twitter. Hij reageerde met de volgende Tweet:

In Fallout Shelter maak je een eigen Vault, waarna het de bedoeling is dat zo veel mogelijk mensen een leventje willen opbouwen in jouw bunker. Uiteraard ligt er gevaar op de loer en ben jij de aangewezen persoon om je populatie te verdedigen tegen rovers, monsters en ander ongedierte.

Deze game is op 13 augustus 2015 al op mobile devices uitgekomen en bijna een jaar later ook voor de PC en Xbox – of voor ‘universal windows platform’, zoals Hines dat zo mooi zegt.

Dit alles betekend dus dat er tot nu toe nog geen enkele versie van Fallout Shelter voor de Playstation 4 in de maak is. Tot op de dag dat Bethesda zich hier bovenop gaat storten, hebben de Playstation 4 bezitters dus geen toegang tot de game.

Hoe voel jij je bij deze beslissing van Bethesda? Zie jij nog hoop in voor een toekomst met daarin deze game voor de PS4, of kunnen we het maar beter vergeten? Laat het horen in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch