Menu Premium

Bethesda verwijst enkele Fallout 4-geruchten naar rijk der fabelen

Gamekings Redactie 30/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voor de E3 2015 was het eindelijk zover: Fallout 4 werd aangekondigd. Tot die tijd zijn vele Fallout-liefhebbers meermaals in het ootje genomen door mensen die Fallout 4 geruchten de wereld in slingerden. Sommige daarvan kwamen dicht bij de waarheid, anderen waren compleet verzonnen. In een interview met GamesRadar+ geeft Pete Hines, vice president bij Bethesda, zijn mening over de verschillende Fallout 4-geruchten.

Een van de geruchten was dat de nieuwste Fallout-game “Shadow of Boston” zou gaan heten. Complete onzin volgens Hines: “Ik zou een game nooit ‘Shadow over iets’ noemen.” Dat de game zich in Boston af zou gaan spelen had de community wel snel in de gaten, maar ook dat wisten we pas bij de onthulling van Fallout 4 zeker. Een ander gerucht kwam in de vorm van een website, die achteraf nep bleek. De Survivor 2299 site bevatte codes die leken te verwijzen naar een Fallout 4-onthulling. Hierover zegt Hines: “Toen mensen deden alsof dit soort acties van ons (lees: Bethesda) kwamen, moesten we wel ingrijpen en zeggen: Hier hebben wij niks mee te maken.” Ook het gerucht van een ‘live action promo’ veegt Hines in het interview van tafel: “Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord dat daar zogenaamd mee bezig was. Je hebt vast onze trailer gezien: alles was gameplay.”

Ben jij meermaals teleurgesteld door de Fallout-geruchten die achteraf niet waar bleken te zijn? Of heb je net als Bethesda de geruchten gelaten voor wat het was? Laat het vooral weten in de comments!

Bron: GamesRadar

Bethesda verwijst enkele Fallout 4-geruchten naar rijk der fabelen

Bethesda verwijst enkele Fallout 4-geruchten naar rijk der fabelen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch