Menu Premium
Loading...

Bethesda kondigt Wolfenstein: The Old Blood aan

Karim Shehata 04/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In mei 2014 verscheen Wolfenstein: The New Order voor de Xbox en PlayStation-platformen, terwijl de game ook verscheen op de PC. Na de release van de game bleef het echter angstvallig stil rondom DLC, maar nu brengt Bethesda daar verandering in. De uitgever heeft namelijk Wolfenstein: The Old Blood aangekondigd.

Zoals je in de bovenstaande trailer kunt zien, speelt Wolfenstein: The Old Blood zich af voor de gebeurtenissen van Wolfenstein: The New Order. Hierdoor speelt de game zich af in 1946, als het einde van de Tweede Wereldoorlog zo ongeveer begint aan te breken. In Wolfenstein: The New Order is het echter zo dat de nazi’s de Tweede Wereldoorlog hebben ‘gewonnen’, waardoor 1946 eigenlijk als het begin kan worden gezien.

De DLC is opgesplitst in twee delen, maar brengt niet alleen een nieuw verhaal met zich mee. Zo kun je ook nieuwe gebieden verwachten en zul je ook aan de slag kunnen gaan met nieuwe wapens. DLC is misschien niet het goede woord voor Wolfenstein: The Old Blood, want je hebt The New Order niet per se nodig om The Old Blood te kunnen spelen. Sterker nog, The Old Blood verschijnt voor twee platformen zelfs in de winkel, namelijk voor de PlayStation 4 en de PC. Wolfenstein: The Old Blood verschijnt voor de Xbox One alleen digitaal, terwijl er in de aankondiging met geen woord is gesproken over Xbox 360 of PlayStation 3-versies. De DLC verschijnt op 6 mei.

Zit jij te wachten op een nieuw Wolfenstein-avontuur? Check vooral eerst de trailer voordat je de comments aandoet met je ongezouten mening!
Bethesda kondigt Wolfenstein: The Old Blood aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch