Menu Premium
Loading...

Bekijk de verschillende classes van RIGS: Mechanized Combat League in deze trailers

Ridho Hidayat 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 13 oktober lanceert de PlayStation VR en RIGS: Mechanized Combat League is een van de games die het spits mogen afbijten op deze nieuwe hardware. Zojuist zijn er een aantal trailers verschenen die dieper ingaan op de RIGS die je kunt gaan besturen in de game. Bekijk dus de verschillende classes van RIGS: Mechanized Combat League in deze trailers!

RIGS: Mechanized Combat League is een combat sportgame, waarin je met enorme mechs al schietende moet proberen om door een ring te springen, om zo punten te scoren. In de bovenstaande beelden zie je in hoog tempo een grote verscheidenheid aan RIGS en classes voorbijkomen die in de game aanwezig zijn. Zo heb je de keuze uit de Tempest, Sentinel, Hunter, of Mirage-classes.

In de trailers hieronder worden twee specifieke RIGS nog wat verder uitgediept, de Rough Justice Sentinel en de Nine Lives Mirage. Als je de Rough Justice bestuurt, kun je onder andere de Knockout-ability inzetten, een melee-aanval die de overdrive van een tegenstander teniet doet. Kies je voor de Nine Lives, dan heb je de beschikking over de Vampire-ability, waarmee je je schild volledig kunt herstellen wanneer je een tegenstander vernietigt.

In deze trailers heb je dus kennis kunnen maken met de verschillende classes van RIGS: Mechanized Combat League. Heb jij zin in deze PlayStation VR launch game? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch