Menu Premium
Loading...

Bekijk de exclusieve PlayStation content voor Destiny: Rise of Iron in deze trailer

Ridho Hidayat 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 20 september is het eindelijk zover, dan kun je het avontuur beginnen om een Iron Lord te worden in Destiny: Rise of Iron. Ook voor deze uitbreiding heeft Sony een dealtje gesloten met Activision en inmiddels is bekend geworden wat voor extra’s je daardoor kunt verwachten op de PlayStation 4. Wacht dus niet langer en bekijk de exclusieve PlayStation content voor Destiny: Rise of Iron in deze trailer!

Om te beginnen krijg je een extra quest, Show of Strength, waarin je de nodige SIVA-infected Fallen kunt afknallen. Daarnaast heb je de beschikking over een nieuw ruimteschip, de Timeless Tereshkova. Voor de PvP-spelers is er een exclusieve map waarop je jouw vaardigheden kunt laten zien, Icarus, een strijdveld op Mercurius.

Dat is echter nog niet het enige, want de exclusieve content uit The Taken King blijft ook nog een jaar langer exclusief op de PlayStation 4. De Echo Chamber-strike, de PvP-map Sector 618 en de exotic Scout Rifle Jade Rabbit zijn tenminste tot de herfst van 2017 exclusief voor de PlayStation 4, net als de exclusieve Rise of Iron-content.

Vanaf 20 september kun je de taak van de Iron Lords overnemen om de Aarde te beschermen in Destiny: Rise of Iron. Kijk jij ernaar uit om het derde jaar van Destiny in te gaan? Wat vind jij van de exclusieve PlayStation content voor Destiny: Rise of Iron? Laat het weten in de comments!

Ben je benieuwd naar het verhaal van Destiny: Rise of Iron? Vergeet dan ook niet om de launch trailer te checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch