Menu Premium

Beach Bum Pack-DLC voor Grand Theft Auto Online komt 19 november

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA V: vrijwel niemand is onder de grootse hype uitgekomen dit jaar. Ook de online component van de game wordt erg veel gespeeld. Rockstar blijft echter niet stilzitten, want de Beach Bum Pack-DLC voor Grand Theft Auto Online komt 19 november. De extra content die deze DLC biedt, is automatisch beschikbaar bij de eerstvolgende update.

De update zal er onder andere voor zorgen dat er nieuwe Jobs beschikbaar zijn. Daarbij behoren verschillende nieuwe Races, Deathmatches, Parachutes, Last Team Standing-modi en Survival Jobs. Het exacte aantal nieuwe Jobs is niet bekend; Rockstar geeft alleen aan dat het er erg veel zijn. Voor wie genoeg heeft van het huidige aanbod aan voertuigen, brengt de aanstaande update vier nieuwe rijtuigen. Het zijn voertuigen die zich vooral richten op zand-terrein en water. De voertuigen zijn een buggy, een off-road truck, een speedboat en een camper. Ook het wapenarsenaal wordt groter, want de update brengt twee nieuwe wapens in de collectie: een SNS Pistool en een ‘Broken Bottle’ melee wapen, om échte barfights na te kunnen doen. De customization-opties breiden zich uit. Denk hierbij vooral aan felle kleuren en kleding die zich vooral leent voor een dagje aan het strand. Daarnaast hebben ook de hairstylisten niet stilgezeten bij Rockstar en zijn er ook nieuwe tattoos beschikbaar.

Rockstar geeft aan dat dit de eerste update van vele is die automatisch nieuwe content toevoegt aan de game. Het bedrijf geeft aan in de nabije toekomst ook de co-op heists toe te voegen. Ook een Content Creator en een Capture the Flag-variant worden later toegevoegd aan GTA Online. Deze modi worden in de komende maanden gefaseerd uitgerold door Rockstar.

Beach Bum Pack-DLC voor Grand Theft Auto Online komt 19 november

Beach Bum Pack-DLC voor Grand Theft Auto Online komt 19 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch