Menu Premium

Battlefield Hardline beta begint op 3 februari

Gamekings Redactie 29/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren doken er al geruchten op over de naderdende bèta van Battlefield Hardline. Deze zou op 3 februari van start moeten gaan en niets is minder waar, want EA heeft bevestigd dat de Battlefield Hardline bèta begint op 3 februari. Erg kort dag dus, want komend dinsdag kunnen alle PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One-, Xbox 360- en pc-bezitters aan de slag met de game tot zondag 8 februari.

In de beta kan je aan de slag met drie modi die plaatsvinden op drie maps. De modi zijn Hotwire, Conquest en Heist, allemaal modi waarin het cops vs. robbers-principe op verschillende manieren wordt uitgevoerd. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid beschikbaar gesteld om als hacker te spelen, want kom op nou, welk goed georganiseerde team van hackers of politiekorps heeft nu geen hacker in huis? De hacker van elk team kan gebruik maken van camera’s en andere gadgets om zijn eigen team in het voordeel te brengen en daardoor het andere team juist in het nauw te drijven.

Steve Papoutsis, producer van Battlefield Hardline, zegt de afgelopen tijd goed geluisterd te hebben naar de wensen en kritiek van de community. De bèta wordt dan ook een belangrijke test voor het team achter de game. De bèta is namelijk een van de laatste tests om feedback te krijgen, voordat de game op 19 maart verschijnt voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

nieuws20150129_BFH

nieuws20150129_BFH

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch