Menu Premium

Battlefield 4: Naval Strike komt vandaag naar de PC

Karim Shehata 31/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kwam DICE met het op het oog zeer indrukwekkende Battlefield 4. De game werd op verschillende gamebeurzen getoond en werd vol lof ontvangen door zowel pers als gamer. De game verscheen uiteindelijk in november in eerste instantie voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3, terwijl Battlefield 4 een lanceringstitel was voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Vooral op de next-gen consoles kampte de game met problemen, vooral wanneer het DLC betreft. Voorlopig zijn deze opgelost, want nadat de gloednieuwe DLC Naval Strike al voor het weekend na kort uitstel verscheen voor de Xbox One, is er nu nog meer goed nieuws te melden: Battlefield 4: Naval Strike komt vandaag naar de PC.

Overigens kunnen alleen Premium-leden vanaf vandaag aan de slag met Battlefield 4: Naval Strike op de PC. Gamers die zich namelijk hebben geabonneerd op Battlefield Premium kunnen altijd twee weken eerder aan de slag met DLC-pakketten voordat de gamer zonder een dergelijk abonnement daar mee aan de slag kan. Xbox One- en PC-bezitters kunnen overigens een gat in de lucht springen, want na de verschijning van Naval Strike op 25 maart voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en de Xbox 360, leet het erop dat zij nog tot begin april moesten wachten op deze DLC. Niets is minder waar, want sinds eind vorige week kunnen Xbox One-bezitters zoals gezegd al aan de slag met Naval Strike. Vanaf vandaag komen daar dus de PC-gamers bij.

Wel lijkt geen enkele release van DLC voor Battlefield 4 zonder problemen te verlopen. Met de release van Battlefield 4: Second Assault hadden vooral Xbox One-bezitters erg veel problemen met het downloaden van het pakket, terwijl het nu met Naval Strike dus opnieuw raak is. Op de PC werd het DLC-pakket uitgesteld vanwege het feit dat de aankomende patches in combinatie met Naval Strike performance-problemen zouden kunnen opleveren voor gamers op mid-range en high-end PC’s. Op de Xbox One werd het DLC-pakket uitgesteld vanwege mogelijke problemen met de animaties van de game. Battlefield 4: Naval Strike is vanaf vandaag beschikbaar voor alle platformen waarop deze DLC in eerste instantie moest verschijnen.

Battlefield 4: Naval Strike komt vandaag naar de PC

Battlefield 4: Naval Strike komt vandaag naar de PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch