Menu Premium
Loading...

Bandai Namco’s nieuwe IP Get Even bezorgt je griezelige mindfucks

Ridho Hidayat 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bandai Namco is op de griezeltoer, want na de aankondiging van de horror-game Little Nightmares, komt de uitgever nu met de volgende thriller. Deze keer krijgen we een verhalende game die speelt met je perceptie van de werkelijkheid. Bereid je dus voor op klamme handjes en een snel kloppend hart, want Bandai Namco’s nieuwe IP Get Even bezorgt je griezelige mindfucks.

In Get Even speel je als Cole Black, die wakker wordt in een verlaten gesticht. Alsof dat niet erg genoeg is, is hij ook nog eens zijn geheugen kwijt. Het enige wat hij zich nog kan herinneren, is dat hij probeerde om een meisje te redden dat een bom had vastgebonden aan haar borst. Met een vreemd stukje technologie op zijn hoofd, kan Cole zijn geheugen terughalen door het verleden opnieuw af te spelen. Dit doet hij met twee doelen: uitvogelen waarom hij in het gesticht is en wie het meisje is dat hij probeerde te helpen.

Om de immersie compleet te maken, maakt Get Even gebruik van speciale audio. De zogeheten “Auro-3D acoustics technology” van Auro Technologies moet ervoor gaan zorgen dat je je volledig in een andere wereld waant. Zorg er dus voor dat je hersenen voorbereid zijn, want Get Even gaat die grijze massa in je bovenkamer flink op de proef stellen.

Heb jij zin in een verhalende thriller die tart met de werkelijkheid? Denk jij dat de speciale audio daarbij van grote toegevoegde waarde gaat zijn? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch