Menu Premium
Loading...

Badlands: GOTY Edition Wii U Trailer

Gamekings Redactie 29/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen zullen de game al eens gespeeld hebben op een mobiel platform. Badlands is namelijk een van de bekendste en meest succesvolle mobiele games. Nu spreidt het zijn vleugels verder uit en landt de game naast andere platformen ook op Nintendo’s laatste console. Check hier de Badlands: GOTY Edition Wii U trailer.

Voor degenen die Badlands niet kennen. De game is een side-scrolling action adventure game, die gebruik maakt van een speciale gameplay-mechaniek. Het is redelijk te vergelijken met de gameplay van Flappy Bird. Door te drukken op de touchscreen maakt het zwarte beestje een zwaai met zijn armen, waardoor hij iets omhoog vliegt. Op deze manier moet je zoveel mogelijk beestjes tot het eind van een level proberen te brengen. Onderweg zijn er alleen een heleboel levensgevaarlijke obstakels die je moet overleven door gebruik te maken van de power-ups en andere dingen.

Badlands is perfect voor de tablet en mobiel, waardoor de game ook gemaakt lijkt te zijn voor de GamePad van de Wii U. De Badlands: GOTY Edition heeft vier keer meer content dan het origineel. Zo heeft het 100 singleplayer levels, 100 co-op levels en 27 multiplayer deathmatch stages, waarin vier man het tegen elkaar kunnen opnemen. In de lente is het al zover, dan verschijnt Badlands: GOTY Edition naast de Wii U ook op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, PS Vita en PC.

Badlands: GOTY Edition Wii U Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch