Menu Premium
Loading...

Australië wordt de volgende factie Civilization 6

Rik Koning 22/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

G’day mate! Terwijl wij in Nederland nog van dag tot dag twijfelen of het nu winter of lente is, of de zomer er zelfs aan zit te komen, zit men bij Firaxis Games schijnbaar al volledig met hun kop in de zon. Vandaag werd namelijk bekend dat de Summer 2017-update eraan zit te komen. Misschien dat dit komt omdat het land van de nieuwe factie momenteel nog in het einde van de zomer zit, want Australië wordt de volgende factie Civilization 6.

Het is voor het eerst dat Australië speelbaar gaat zijn in een Civilization-game. De factie zal geleid gaan worden door John Curtin, de 14e minister-president van Australië, die het land het hoofd boven water hield tijdens de Tweede Wereldoorlog. Curtin overleed kort voor de overgave van het Japanse keizerreik, maar had met zijn maatregelen een grote hand in de wederopbouw van het land van de Aussies na de oorlog.

De eerste speciale ability van Australia is “Land Down Under”, waardoor steden extra housing krijgen als ze aan de zee gebouwd worden. Daarnaast krijgen Campus, Commercial Hub, Theatre en Holy Site districts een bonus wanneer ze op tiles met een charming of breathtaking appeal gebouwd worden. De speciale unit van de Aussies is The Digger. Dit was de bijnaam van de Australische soldaten die deel uitmaakte van het leger van de Commonwealth, tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. The Digger vervangt de Infantry unit en krijgt extra combat power wanneer ze aan water vechten of buiten hun eigen territorium.

De Outback Station is de speciale tile improvement van Australië en is beschikbaar na het unlocken van de Guilds civic. De Outback Station geeft extra food en production en krijgt bonus food voor naastgelegen pastures. Daarnaast kan de Outback Station geüpgrade worden door Steam Power en Rapid Deployment te onderzoeken en kan het naastgelegen tiles van andere civs en city states afpakken.

Tot slot gaat de Summer 2017-update natuurlijk weer gepaard met de nodige balance changes en bug fixes en komen de veel gevraagde multiplayer teams en mod-tools naar Civilization 6, maar hierover later meer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch