Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Rob Zombie’s French Revolution Short

Karim Shehata 26/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Unity belooft voor de geschiedenis-goeroe een zeer interessante game te gaan worden. Geschiedenisliefhebbers vinden de Franse Revolutie over het algemeen een erg interessant onderwerp en is natuurlijk ook een uitstekende setting voor een Assassin’s Creed-titel. Mocht je echter nog niet zoveel afweten van de Franse Revolutie, check dan de Assassin’s Creed Unity Rob Zombie’s French Revolution Short. In deze Animated Short Film legt Rob Zombie, onder begeleiding van geanimeerde en bloederige beelden, uit hoe de Franse Revolutie nu precies zo’n prominente plek in de geschiedenisboeken heeft.

Dat Rob Zombie, laatst nog te bewonderen in Nederland op Pinkpop, dit uitlegt is natuurlijk een leuke bijkomstigheid. De metal-artiest is erg bekend en door zijn naam op deze Animated Short Film te kunnen plakken, heeft deze video natuurlijk nog meer aanzien. De echte complimenten voor deze video kunnen echter naar Tony Moore, want hij is degene die de tekeningen en de stijl voor deze video gemaakt heeft. Wanneer deze tekenstijl deja vu-gevoelens bij je oproept, is dit geen gek gegeven. Tony Moore is namelijk de medeoprichter van The Walking Dead en de tekenstijl die je in de Assassin’s Creed Unity Rob Zombie’s French Revolution Short ziet, is bijvoorbeeld vergelijkbaar met de tekenstijl van de The Walking Dead-titels van Telltale Games.

Wanneer je dus nog niet zoveel af weet van de Franse Revolutie, of het gewoon bruut vindt om dit even van Rob Zombie te horen, is het zeker de moeite waard om deze Animated Short Film even te checken. De video is prachtig getekend en de stem van Rob Zombie past hier goed bij. Ook met de actie zit het wel goed in de Assassin’s Creed Unity Rob Zombie’s French Revolution Short, want het getekende bloed vliegt je om de oren in deze video. Alleen dit gegeven al geeft de Franse Revolutie natuurlijk goed weer en hierdoor je kun je jezelf alvast in de stemming brengen voor de game zelf. Assassin’s Creed Unity verschijnt op 28 oktober 2014 voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Alhoewel het officieel vaststaat dat de PC-versie van de game dus ook op die datum verschijnt, gebeurt het nog al vaak dat Assassin’s Creed-games later op de PC verschijnen dan gepland. Ubisoft probeert dit fenomeen dit jaar te voorkomen.

Assassin's Creed Unity Rob Zombie's French Animated Short Film

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch