Menu Premium

Assassin’s Creed Unity Patch 4 is nu beschikbaar

Karen Koch 16/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je nog niet zijn uitgekeken op Assassin’s Creed Unity, dan is de vierde patch van de game nu beschikbaar. Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, de vierde grote patch die de game heeft gekregen sinds zijn release in november.

Toen Assassin’s Creed Unity in november uitkwam op de PlayStation 4, Xbox One en PC was één van de eerste dingen die gamers opviel de enorme hoeveelheid bugs die nog in de game zaten. Frame rate issues, NPC’s die letterlijk uit de lucht kwamen vallen en ontbrekende textures waren slechts enkele voorbeelden van de kwalen van de game. Ubisoft heeft hierover natuurlijk de wind van voren gekregen van alle gamers en zijn sinds de release ook hard bezig geweest om alles te fixen.

Deze vierde patch lost ook eindelijk de framerate issues van de game op. Alles zal volgens Ubisoft dus een stuk soepeler verlopen. Daarnaast lost deze patch ook de crashende games en verloren voortgang op. Ook de gameplay krijgt nog wat extra’s, want er wordt in deze patch ook gedacht aan de gameplay en de online functies van de game. Daarbij moet wel worden gezegd dat het een flinke patch zal zijn. Volgens Ubisoft is deze namelijk zo’n 6.7GB. De PlayStation 4 en Xbox One krijgen deze patch vandaag, maar als je op de PC speelt, moet je iets langer wachten. Voor dat platform komt de patch later deze week uit.

Bron: Ubisoft

Assassin's Creed Unity Patch 4 is nu beschikbaar

Assassin’s Creed Unity Patch 4 is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch