Menu Premium

Assassin’s Creed Unity Patch 3 verschijnt morgen

Karim Shehata 25/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Unity verscheen enkele weken geleden op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. De game heeft aardig wat teweeg gebracht, zonder dat daarbij de inhoud van de game erg veel werd genoemd. Dit is meestal niet zo’n goed teken en dat bleek het in het geval van Assassin’s Creed Unity ook niet te zijn, simpelweg omdat de game kampte met erg veel glitches, bugs en frame rate-problematiek. Inmiddels zijn er al een hele hoop problemen gepatched, maar nog altijd is de ervaring voor veel gamers niet optimaal. Misschien wel na morgen, want de derde patch voor Assassin’s Creed Unity verschijnt morgen op de PlayStation 4 en Xbox One.

In deze patch worden opnieuw een aantal glitches en bugs aangepakt en worden de willekeurige crashes de kop ingedrukt. Daarnaast wordt de gameplay ook flink onder handen genomen, want onder meer het feit dat Arno is na deze patch verleden tijd volgens Ubisoft. Ook worden onder meer de bekende cover, camera en animatieproblemen aangepakt in patch 3 voor Assassin’s Creed Unity.

Hier blijft het echter niet bij, want ook de matchmaking voor de co-op wordt verbeterd en de patch moet de AI wat consistenter te maken. De intelligentie van de NPC’s komt volgens veel gamers soms wat ‘dom’ over en dit wordt dus hopelijk beter nadat de AI binnen de game het licht in de ogen heeft gekeken van deze update. De patch verschijnt zoals gezegd morgen voor de Xbox One en PlayStation 4, terwijl de PC-versie later deze week zijn weg zal gaan vinden naar Uplay. Ubisoft geeft daarnaast aan dat het al werkt aan een vierde patch.

Laten we hopen dat de problemen met Assassin’s Creed Unity snel worden opgelost door middel van al deze patches en dat de industrie – en in het bijzonder Ubisoft – heeft geleerd van het feit dat het uitbrengen van games die simpelweg nog niet helemaal af zijn niet oké is.

Bron: Ubisoft

Assassin's Creed Unity Patch 3 verschijnt morgen

Assassin’s Creed Unity Patch 3 verschijnt morgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch