Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Experience trailer

Karen Koch 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er nog een! Vandaag hebben we een nieuwe trailer van Assassin’s Creed Unity voor je. Ditmaal staat de eerste Assassin’s Creed Unity Experience trailer op het programma, waarin Ubisoft je de kracht van de next-gen engine laat zien.

Deze multiplatformer is de nieuwste game in de Assassin’s Creed-franchise die sinds zijn debuut in 2008 een enorme schare fans heeft weten te verzamelen. Velen kijken dan ook al watertandend uit naar Assassin’s Creed Unity, want wat Ubisoft op de E3 dit jaar ervan had laten zien was ook echt fantastisch. Alles zag er prachtig vloeiend uit, van de parkour-stunts die Arno uithaalde tot de assassinations. Wat veel mensen ook meteen opviel, was de enorme hoeveelheid NPC’s die door de 18e eeuwse versie van Parijs rondliepen. Hoewel vorige games in de reeks zeker niet onbewoond waren, was dit toch van een niveau dat men echt kon zeggen dat we bij de next-gen consoles zijn beland.

Qua gameplay brengt Assassin’s Creed Unity ons ook toffe, nieuwe mogelijkheden. Zo heeft Ubisoft een veel vloeiendere vorm van missies en assassinations in de game weten aan te brengen. Niet te vergeten is de co-op functionaliteit in de game; andere gamers kunnen zich namelijk bij jouw missie aansluiten en je zo helpen de missie sneller, efficiënter en spectaculairder af te ronden.

We moeten nog wel een paar maanden wachten tot we zelf door het Parijs van de 18e eeuw kunnen wandelen. De game komt 28 oktober dit jaar uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd kunnen we echter wel nog uitkijken naar extra trailers, screenshots en andere informatie om onze aandacht te vangen. Vandaag worden we in ieder geval zoet gehouden met de eerste Assassin’s Creed Unity Experience trailer.

Assassin's Creed Unity Experience trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch