Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings en China Chronicles onthuld

Karen Koch 22/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe Assassin’s Creed Unity trailer. Ondertussen is het al helemaal geen nieuw idee meer om zelfs voordat een game uitkomt de DLC al aan te kondigen. Assassin’s Creed Unity is hier geen uitzondering op, want vandaag zijn de Assassin’s Creed Unity: Dead Kings en China Chronicles onthuld. Deze zullen allebei deel uitmaken van de Season Pass van de game.

Er staat al vrij veel extra content op de planning voor de Assassin’s Creed DLC. Niet alleen krijgen mensen toegang tot drie extra missies in de main campaign en maar liefst 30 extra items, maar ook worden Assassin’s Creed Unity: Dead Kings en de China Chronicles aan Season Pass-houders gegeven.

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings is een vervolg op de main campaign van de game. Het verhaal hiervan speelt zich af in Saint Denis, enkele jaren na de conclusie van het hoofdverhaal. We zien Arno rondsluipen en vechten door een necropolis, lekker duister en lekker diep onder de grond. Natuurlijk zitten hier ook nieuwe wapens en nieuwe vijanden bij. Al met al belooft Ubisoft dat dit een van de duisterste, zo niet dé duisterste, toevoeging aan de Assassin’s Creed-franchise zal zijn.

Assassin’s Creed Chronicles: China is iets heel anders. Het wordt een nieuw avontuur in 2.5D met een unieke artstyle. Dit verhaal richt zich op Shao Jun, die eerder naar Italië was afgereisd om bij Ezio te trainen, en haar nieuwe missie in China in de 16e eeuw. Het ziet er heel anders uit dan we van Assassin’s Creed gewend zijn, maar bij Ubisoft is het vast in goede handen.

Releasedata voor de DLC zijn er nog niet, maar al deze content zal vast niet al te lang op zich laten wachten. Assassin’s Creed Unity is vanaf 13 november dit jaar beschikbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings en China Chronicles onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch