Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Co-Op Gameplay Trailer

Karen Koch 16/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine twee maanden en dan kunnen we eindelijk met de nieuwste Assassin’s Creed-games aan de gang. Dankzij het uitstel van Unity naar 13 november komen er maar liefst twee Assassin’s Creed-games uit in dezelfde week. Toch blijft Unity een beetje het stokpaardje van Ubisoft, want deze komt uit op de mooie, nieuwe consoles. Vandaar dat we ook nieuwe trailers van de game blijven krijgen. Vandaag is dit de Assassin’s Creed Unity Co-Op Gameplay Trailer.

Ubisoft heeft met Assassin’s Creed Unity geprobeerd een nieuw soort co-op in de game aan te brengen. De manier van makkelijk drop-in drop-out gamen met je vrienden is dan ook iets waar ze erg trots op zijn. Met een lekker deuntje op de achtergrond zien we Arno en zijn Assassin-vriendjes op en neer rennen over de daken. Toch zal je op je eigen scherm altijd Arno blijven zien als speelbaar personage. Uit de trailer en de gesproken tekst blijkt wel dat ze bij Ubisoft enorm trots zijn op de co-op mogelijkheden die ze in de game hebben verwerkt. Alles werkt namelijk onder het motto “samen zijn we sterker”.

Het is al gezegd, maar het duurt nog twee maanden voordat Assassin’s Creed Unity dan eindelijk in de schappen ligt. Vanaf 13 november kunnen PC, PlayStation 4 en Xbox One-eigenaren de game in huis halen en het Parijs van de 19e eeuw verkennen. Voorlopig kan je nog rustig een keertje naar de Assassin’s Creed Unity Co-Op Gameplay Trailer kijken en bedenken met welke vrienden jij in het oude Parijs wilt rondrennen.

nieuws_20140916ACUnity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch