Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Cast of Characters Trailer

Gamekings Redactie 16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een dikke maand en dan liggen de nieuwe delen van de Assassin’s Creed-serie in de schappen. De next-gen variant speelt zich af in Parijs ten tijde van de Franse Revolutie en daar hebben we al veel over gehoord, gelezen en gezien. Ook het verhaal en de gameplay zijn al meerdere malen aan bod gekomen en volgens Ubisoft is het nu zo langzamerhand tijd om kennis te maken met de characters die je gaat ontmoeten in virtueel Parijs. Ze worden aan je voorgesteld door hun voice-actors in deze Assassin’s Creed Unity Cast of Characters Trailer. Check ‘m snel!

Naast Arno, die we al een beetje kennen, worden in deze trailer ook zijn bondgenoten, vijanden en potentiële verraders aan je voorgesteld. Stuk voor stuk hebben zij hun eigen persoonlijkheid, die de voice-actors natuurlijk tot in de puntjes moeten begrijpen om het karakter zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Wie zijn er dan ook beter in het vertellen over de hoofdpersonen in het verhaal dan de voice-actors?

Over een dikke maand kun je persoonlijk kennismaken met de jonkvrouwen, de mannen van adel en verzetsstrijders, want dan ligt Assassin’s Creed Unity in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Assassin's Creed Unity Cast of Characters Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch