Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity: Arno Master Assassin CG Trailer

Karim Shehata 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoppa en nog een Assassin’s Creed Unity trailer. Ubisoft gooit ons er bijna dood mee. Maar als ze zo mooi als deze zijn, dan mag het wel elke dag wat ons betreft. In de Assassin’s Creed Unity: Arno Master Assassin CG trailer zien we meester assassin Arno in actie onder begeleiding van de sfeervolle muziek van Woodkid, die je misschien nog kent van zijn muziek onder de Revelations CGI-trailer. Er is een dame in nood en die moet natuurlijk op epische wijze gered worden! Het gaat hier om Elise The Fiery Templar, die ook nog eens pre-order bonus is.

Dit keer zoals gezegd dus geen gameplaybeelden, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet erg te zijn. De CGI-beelden die we door middel van deze trailer op ons beeldscherm getoverd krijgen, zijn namelijk prachtig te noemen. Als dit een voorbode is voor de cutscenes in Assassin’s Creed Unity, dan kunnen we daar in ieder geval heel erg naar uitkijken. Naast de nieuwe gameplay natuurlijk die Assassin’s Creed Unity ons zal gaan bieden vanaf het moment van de release.

De game speelt zich af ten tijde van de Franse Revolutie en heeft daardoor dus potentieel een erg interessant verhaal. In een eerdere trailer, die net zoals de Assassin’s Creed Unity: Arno Master Assassin CG trailer afkomstig is van de San Diego Comic-Con, legde Rob Zombie onder begeleiding van mooi getekende beelden uit hoe de Franse Revolutie nu precies in elkaar zat. De reden dat deze trailer nu pas naar buiten is gebracht door Ubisoft, komt door het feit dat de trailer die je hier kunt bekijken het afgelopen weekend exclusief te zien was op de San Diego Comic-Con zelf.

Assassin’s Creed Unity verschijnt op 28 oktober aanstaande op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Naar verwachting wordt er op de Gamescom nog een Assassin’s Creed-titel aangekondigd voor eind dit jaar, waardoor de trouwe Xbox 360- en PlayStation 3-bezitters eind dit jaar niet zonder Assassin’s Creed-game komen te zitten. Voorlopig kijken we echter erg uit naar Assassin’s Creed Unity en checken we de Assassin’s Creed Unity: Arno Master Assassin CG trailer!

Assassin’s Creed Unity: Arno Master Assassin CG Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch