Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity A Return to Form Trailer

Gamekings Redactie 22/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de release van Diablo 3: The Ultimate Evil Edition kunnen we wel stellen dat het gamenajaar van 2014 toch wel begonnen is en maken we ons langzaam op voor de epische veldslagen die gaan plaatsvinden in de komende maanden. Een van de grote veldheren die in deze veldslagen een grote rol gaat spelen, is toch wel Assassin’s Creed Unity. We hebben al veel gezien van de game en iedereen lijkt zich op te maken om Parijs onveilig te maken. Veel trailers van deze game hebben menig gamer de afgelopen maanden lekker gemaakt en Ubisoft zet de trend door met de Assassin’s Creed Unity A Return to Form Trailer.

In deze trailer worden ons nieuwe actie en stille, maar wrede moorden bespaard, maar in daarvoor in de plaats krijgen we van Vincent Pontbriand, een senior producer van de Assassin’s Creed-reeks, het een en ander te horen over de nieuwste telg in de serie. Zo zegt hij dat na een aantal leuke uitstapjes de franchise met dit deel terugkeert naar zijn roots, iets wat veel Assassin’s Creed-fans al van begin af aan hebben opgemerkt. Verder vertelt Pontbriand je wat Assassin’s Creed Unity naast de oude vertrouwde gameplay toch vernieuwend maakt.

Assassin’s Creed Unity komt op 28 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De PlayStation 3 en Xbox 360 verwelkomen op 11 november Assassin’s Creed Rogue.

Assassin's Creed Unity A Return to Form Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch