Menu Premium

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt 19 november voor PC

Mark Hoogland 26/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Assassin’s Creed Syndicate op 23 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One uitkomt, was al enkele maanden bekend. Vandaag liet Ubisoft weten dat de PC-gamer een maand later, te weten vanaf 19 november, ook met de game aan de slag kan.

Na de stroeve PC-release van voorganger Unity komt het niet helemaal als een verrassing dat Assassin’s Creed Syndicate pas enkele weken later op de PC verschijnt. Volgens Sam Kovalev, Production Manager bij Ubisoft, is de ontwikkelaar vastbesloten de PC-gamers de “meest stabiele, geoptimaliseerde versie van de game” te bieden. Dankzij verbeteringen in het productie- en validatieproces had Ubisoft nu namelijk de mogelijkheid om zich in een vroeg stadium al op het optimaliseren van de PC-versie te kunnen richten. Niettemin wil Ubisoft vier extra weken benutten om de game tot in zijn laatste vezel te finetunen.

Kovalev liet verder weten dat de definitieve systeemeisen voor Assassin’s Creed Syndicate op dit moment nog verfijnd worden. Hoewel er geen locks op resolutie en framerate zullen zijn, richten de aanbevolen eisen zich op speelbaarheid bij 1080p en 30fps.

Wat vind jij? Stemt het je hoopvol dat Ubisoft deze extra tijd neemt om een soepele PC-ervaring te garanderen? Of heb jij de game tegen die tijd al een maand lang stukgespeeld op je Xbox One of PlayStation 4? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Assassin's Creed Syndicate verschijnt 19 november voor PC

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt 19 november voor PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch