Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Syndicate – The Twins: Evie and Jacob Frye Trailer

Gamekings Redactie 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

”’s Werelds grootste stad, in haar meest glorieuze moment. En als je dat gelooft, ben je een dwaas.” Dit zijn de woorden van Jacob en Evie Frye in Assassin’s Creed Syndicate, welke eind dit jaar verschijnt. Voordat we met de game aan de slag kunnen, gaan we even genieten van de Assassin’s Creed Syndicate – The Twins: Evie and Jacob Frye Trailer.

Zolang als Jacob zich kan herinneren, wilde hij deel uitmaken van Londen. Wetenschap, technologie en vooruitgang geven de schijn van een geweldige stad. In 1868, het einde van de industriële revolutie, besluiten Evie en Jacob Frye om Crawley te verlaten voor het ‘o zo glorieuze’ Londen. Daar komen ze erachter dat de Tempeliers de hele stad besturen en zowel de monarchie als de kerk zijn macht aan het verliezen is. Broer en zus, opgegroeid als assassins, zijn bereid er alles aan te doen om het bewind terug te nemen van de Tempeliers, door de criminele onderwereld van Londen te infiltreren en te verenigen.

Houd 23 oktober alvast vrij in je agenda en ga met Evie en Jacob Frye de straten van Londen door om de oppressie tot een einde te brengen in de nieuwe Assassin’s Creed: Syndicate. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Assassin's Creed Syndicate - The Twins: Evie and Jacob Frye Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch