Menu Premium

Assassin’s Creed Syndicate krijgt geen companion app

Gamekings Redactie 28/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Syndicate krijgt in tegenstelling tot zijn voorgangers geen companion app. Uitgever Ubisoft geeft aan dat het ontwikkelteam zich wil focussen op de singleplayer van de game. Hierdoor was al eerder bekend dat Assassin’s Creed Syndicate geen multiplayer-opties zal bevatten.

Veel voorgaande games in de Assassin’s Creed-serie hadden wel een companion app. Zo diende de Assassin’s Creed Unity app als een tweede scherm met puzzels en een interactieve map, en was er met de companion app van Assassin’s Creed IV: Black Flag zelfs in-game geld te verdienen.

De companion apps van Assassin’s Creed Unity en Black Flag kregen in het verleden redelijk wat kritiek. Zo was het bij Assassin’s Creed IV: Black Flag enkel mogelijk om via Kenway’s Fleet geld en resources te verdienen en moest de companion app van Assassin’s Creed Unity eerst worden gespeeld om de blauwe kistjes in Parijs te kunnen openen. Dat je acht uur moest wachten om een kistje in-game te kunnen openen, ging voor veel gamers wat ver. Enkele maanden na de release van Assassin’s Creed Unity is dit gepatched.

Assassin’s Creed Syndicate is vanaf 23 oktober verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De PC-versie komt later in de herfst uit. Ga jij de companion app missen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Assassin's Creed Syndicate krijgt geen companion app

Assassin’s Creed Syndicate krijgt geen companion app

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch