Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Chronicles China Launch Trailer

Karen Koch 20/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Ubisoft heeft in een persbericht laten weten dat de PC-versie van Assassin’s Creed Chronicles China nu beschikbaar is. Het eerste deel van de Assassin’s Creed Chronicles-trilogie, die ons in een later stadium nog naar India en Rusland zal brengen, is vanaf morgen beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

ORIGINEEL BERICHT: 

Bij de season pass van Assassin’s Creed: Unity zat ook een compleet nieuwe Assassin’s Creed-game inbegrepen. Deze game zou Assassin’s Creed Chronicles China gaan heten en spelen als een 2.5D stealth game. De release van Assassin’s Creed: Unity ligt ondertussen al zo’n 5 maanden achter ons, dus is het tijd dat ook de assassins in China wat screentime krijgen. Bekijk daarvoor de Assassin’s Creed Chronicles China Launch Trailer.

De trailer zet alvast een goed sfeertje neer, met plaatjes in de stijl van oude Chinese schilderingen, een lekker deuntje op de achtergrond en een voice-over die de het verhaal van de game introduceert. De assassin die door China rondsluipt, Jun, is na weggevlucht te zijn uit haar stad teruggekeerd om wraak te nemen. Hoewel wraak geen nieuw thema is in de Assassin’s Creed-serie, is het er wel een die bijna altijd wel lekker werkt. Waarom zou je ook afwijken van een winnende formule? Wel nieuw is de grafische stijl van de game, maar Ubisoft heeft al vaker laten zien dat ze een enorme range aan grafische variatie aankunnen.

Assassin’s Creed Chronicles China is de eerste game uit een trilogie. De volgende delen zullen zich afspelen in India en Rusland. Wanneer kunnen we precies naar oud China afreizen? Het antwoord is… Op 22 april! Over slechts twee dagen zal je als Jun door de straten van China ten tijde van de Ming-dynastie kunnen sluipen. De game verschijnt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

nieuws20150420_ACCCTrailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch