Menu Premium

Ascension: Chronicle of the Godslayer aangekondigd voor de PS Vita

Karen Koch 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers die van deck-building games en strategie houden, opgelet! Vandaag is Ascension: Chronicle of the Godslayer aangekondigd voor de PS Vita en dat betekent dat binnenkort ook op de handheld van Sony mooie decks in elkaar gedraaid kunnen worden.

Op het moment is Ascension: Chronicle of the Godslayer al te spelen op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets, maar de PS Vita kan zich dus snel aan dat lijstje toevoegen. Leuk detail dat Playdek Games ook bekend heeft gemaakt bij deze aankondiging, is de cross-platform connectivity. Je hoeft je vrienden dus niet te dwingen een PS Vita aan te schaffen zodat jullie samen Ascension kunnen spelen. De PS Vita zal kunnen verbinden met iPhones, iPads en alle andere mogelijke apparaten die Ascension kunnen draaien. Veel meer mogelijkheden tot interessante matches, en überhaupt veel meer matches om te spelen!

Hoewel Playdek nog veel meer kwijt wil over de game, is de laatste grote aankondiging die ze vandaag hebben gedaan dat er ook een in-game communication mogelijkheid zal zijn. Tijdens het gamen zal je dus gewoon met je vrienden en tegenstanders een gesprek aan kunnen gaan. Ook teasen ze alvast over het AI-systeem in de singleplayer-modus en het feit dat er minstens vijf expansions voor de game al op de planning staan.

Ascension: Chronicle of the Godslayer is momenteel nog in ontwikkeling en er is dan ook geen releasedatum bekend. Playdek belooft echter wel dat ze de fans op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen, dus tegen die tijd zullen we een releasedatum ook wel langs zien komen.

Ascension: Chronicle of the Godslayer aangekondigd voor de PS Vita

Ascension: Chronicle of the Godslayer aangekondigd voor de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch