Menu Premium
Loading...

Arnold ‘The Terminator’ Schwarzenegger speelbaar personage in WWE 2K16

Mark Hoogland 27/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kon je eerder vandaag nog lezen dat Hulk Hogan voor WWE 2K16 de ring heeft moeten verlaten, zojuist maakte 2K Games via een persbericht bekend met wie je wél in de game kunt spelen – niemand minder dan The Terminator himself, Arnold Schwarzenegger!

De twee special characters, te weten de originele T-800 uit 1984 en de versie uit de sequel van 1991, zullen exclusief speelbaar zijn voor wie de game pre-ordert. “Arnold Schwarzenegger is een levende legende met een universele aantrekkingskracht,” aldus Chris Snyder, Vice President Marketing bij 2K. “Hij heeft een sterke relatie met de WWE, waardoor hij perfect past in WWE 2K16.” Schwarzenegger, eerder dit jaar al deelnemer aan de WWE Hall of Fame, laat op zijn beurt weten vereerd te zijn met het vereeuwigen van zijn twee grootste filmrollen in WWE 2K16.

Hoewel er nog geen in game-beelden van een worstelende Terminator te zien zijn, heeft 2K wel een trailer gereleased. Hierin wordt de iconische barscène uit het begin van Terminator 2: Judgment Day nagespeeld met enkele bekende WWE-sterren.

WWE 2K16 verschijnt 30 oktober op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4. Is de toevoeging van The Terminator voor jou een reden om de game nu alvast te bestellen? Laat het ons weten in de comments!

Arnold 'The Terminator' Schwarzenegger speelbaar personage in WWE 2K16

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch