Menu Premium

Arma 3’s Survive campaign episode komt uit op 31 oktober

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Arma 3 nu iets korter dan een maand in de online winkels ligt, is alleen de multiplayer-modus nog beschikbaar. Het was al duidelijk dat er een campaign-mode zou worden toegevoegd, door middel van verschillende episodes die later uitkomen. De eerste daarvan is nu aangekondigd, want Arma 3’s Survive campaign episode komt uit op 31 oktober.

Dit werd vandaag bekendgemaakt door ontwikkelaar Bohemia Interactive. De eerste episode heet Survive en je speelt daarin een normale soldaat in de Republic of Altis & Stratis. In de schoenen van Ben Kerry, de soldaat in kwestie, ben je onderdeel van een NATO-vredesmissie bij de Middellandse Zee. Er wordt al een aantal jaar heen en weer geschoten, en nu neemt de Amerikaanse NATO de taak op zich om de boel te sussen. Dat gaat niet geheel naar wens, want de tegenstander is het er niet mee eens. Zij willen daar de dienst uitmaken en bepalen hoe het eraan toe gaat.

Naast een verhaallijn worden er ook nieuwe dingen als gebouwen toegevoegd aan de game. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens, animaties, 3D-objecten en scripts. Deze zijn speciaal bedoeld voor een ieder die de eigen creativiteit de vrije loop wil laten gaan en content wil maken voor Arma 3. Iets dat al sinds het eerste Arma-deel zeer populair is. Bohemia Interactive vertelde ook dat er bij de volgende episodes ook nieuwe content zal zitten, waaronder nieuwe voertuigen.

Arma 3 is te verkrijgen voor de PC, via de bekende online downloadwinkels. Om het nog even te herhalen, komt ‘Survive’ uit op 31 oktober, dan wel zonder meerkosten.

Arma 3?s Survive campaign episode komt uit op 31 oktober

Arma 3?s Survive campaign episode komt uit op 31 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch