Menu Premium

Ark: Survival Evolved komt volgende week naar de PlayStation 4

Yannick van Doorn 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ooit werd deze wereld bevolkt door dinosaurussen tot een meteoriet een einde maakte aan een tijdperk. Wie zou er nou niet graag een kijkje willen nemen en beleven hoe het er toen uitzag? Dichterbij dan films als Jurassic Park en games zullen we echter niet komen, dus gelukkig is daar Ark. Nadat PC en Xbox One gebruikers hun eerste stappen in een wereld vol dinosaurussen mochten zetten mogen nu ook gamers met een PlayStation 4 survivallen, want Ark: Survival Evolved komt volgende week naar de PS4.

Neem een game die nog niet officieel is uitgebracht, maar toch al 5,5 miljoen keer verkocht is in Early Access en je hebt Ark:Survival Evolved. Voor PlayStation 4 was het lange tijd wachten op deze hit, maar het is bijna zover. De game zal vanaf 6 december verkrijgbaar zijn in een Survivor’s Pack of standalone versie met optie om de uitbreiding later alsnog aan te schaffen.

Het Survivor’s Pack bevat de basisgame en de Scorched Earth-uitbreiding die zich afspeelt in een  grote woestijn. Daarnaast zal het Survivor’s Pack een Bionic Giganotosaurus skin en een volledige armour set voor mannelijke en vrouwelijke characters bevatten.

Uitgever Wildcard belooft direct een hoop updates voor de game aan PlayStation 4 gebruikers. Zo zullen er tot de daadwerkelijke release van de volledige game, in de lente van 2017, nieuwe dinosaurussen, wapens, armour, mechanics en verbeteringen in lifestyle te verwachten zijn. Beste PlayStation 4 gebruiker, welkom in Juras.. uh.. Ark: Survival Evolved!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch