Menu Premium

Ariana Grande krijgt haar eigen character in Final Fantasy

Maarten van Steijn 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix, de ontwikkelaar en uitgever van de Final Fantasy-reeks, is onlangs in zee gegaan met popzangeres Ariana Grande! Het is de bedoeling dat Ariana Grande als character neergezet gaat worden in Final Fantasy Brave Exvius.

De game is een mobile spin-off van de Final Fantasy-reeks. Ariana Grande heeft dit nieuws via Instagram gedeeld, met daarbij een GIF van hoe haar character getoond gaat worden in de game.

a little peek at DW featured in #FFBEWW ????? ?????

A video posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Wat haar character in deze game precies met zich mee gaat brengen, is nog niet duidelijk. Wel heeft de zangeres er het volgende over te zeggen:

the cutest thing I’ve ever seen in my entire life

 

Final Fantasy Brave Exvius is een free-to-play mobile game voor iOS en Android. De game is turn-based, waarin je een party van vijf units kan maken in een klassiek RPG stijltje. Je tapt op een character om een special attack uit te voeren en je zo met een aantal strategieën door verschillende stages en dikke eindbazen heen te stampen. De game zelf is al sinds 29 juni 2016 uit.

Is dit voor jou een waardevolle toevoeging aan deze mobile game en dus een uitgelezen kans om de game weer op te pakken? Laat het achter in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch