Menu Premium

Animal Crossing mobile komt pas in het volgende fiscale jaar

Karim Shehata 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Animal Crossing zou eigenlijk nog voor april dit jaar uitkomen voor iOS en Android, maar Nintendo heeft de game moeten uitstellen. Waar Fire Emblem Heroes deze week wel gewoon lanceert voor Android en later voor iOS, kan het zomaar zo zijn dat Animal Crossing mobile pas in het begin van 2018 verschijnt.

Het uitstellen van een game naar het volgende fiscale jaar is natuurlijk erg onduidelijk nieuws, gezien de nu uit kan komen tussen 1 april 2017 en 31 maart 2018. Technisch gezien kan de game dus uiteindelijk ergens in april verschijnen, maar de kans bestaat dus ook dat we tot diep in dit jaar of begin volgend jaar moeten wachten op de mobiele take op Animal Crossing.

Animal Crossing op je mobieltje moet een “pure game applicatie” worden en moet een “free-to-start”-model gaan hanteren, wellicht vergelijkbaar met het model van Super Mario Run. De eerstvolgende Nintendo-game voor je mobieltje komt echter al snel uit, want Fire Emblem Heroes komt deze week naar Android. Waar Super Mario Run een tijdje exclusief was voor iOS, is Fire Emblem Heroes dat voor Android. De verwachting is dan ook dat we de game binnen een aantal maanden ook kunnen verwachten voor iOS.

Vind jij het jammer dat Animal Crossing het in ieder geval niet meer voor 1 april haalt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch