Menu Premium
Loading...

Amplitude A Cult Classic Reborn Trailer

Rik Koning 02/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Harmonix heeft een gameplay trailer van de remake van Amplitude naar buiten gebracht. Harmonix Music Systems, uiteraard bekend van de Rock Band-serie en tevens de originele ontwikkelaar van Guitar Hero, komt medio 2015 met een remake van hun eigen PlayStation 2 titel Amplitude. In deze rhythm-game moeten spelers met hun controller een soort spaceship over zes banen leiden, terwijl ze op de juiste momenten bepaalde knoppen in drukken voor hogere scores. De zes banen moeten verschillende instrumenten voorstellen.

Harmonix blies de titel begin 2014 nieuw leven in door middel van een succesvolle kickstarter. Het project haalde ruim 8 ton op, meer dan de beoogde 775 duizend euro. De remake – of reboot, zoals Harmonix het zelf noemt – komt net als het origineel met zowel een single- als een multiplayer modus. De multiplayer wordt opgesplitst in verschillende modi waar er vooralsnog twee van zijn bekendgemaakt. Naast de vanzelfsprekende free-for-all modus, wordt ook de Team mulitplayer geïntroduceerd die de mogelijkheid biedt om 2v2 of 3v1 te spelen. De game zal deze maand speelbaar zijn tijdens de PAX East.

Zie jij het zitten om vol in Amplitude te duiken? Laat het ons weten in de comments, na het checken van de trailer natuurlijk!

Amplitude A Cult Classic Reborn Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch