Menu Premium
Loading...

Amiibo Super Smash Bros. Wii U Trailer

Karen Koch 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt maar geen einde aan het Super Smash Bros. nieuws vandaag, maar er is dan ook veel over bekendgemaakt. Dat Nintendo met de Wii U en Super Smash Bros. met Amiibo’s wilde gaan werken, wisten we. Nu krijgen we er ook een visual bij. De Amiibo Super Smash Bros. Wii U Trailer laat zien hoe het in z’n werk gaat met een leuk verhaaltje eromheen gedraaid.

Het gebeurt wel vaker dat men in Super Smash Bros. toch een favoriet personage kiest. Die ene gast of chick waarmee je nét dat beetje beter bent dan met de rest. Dat is allemaal prima, veel mensen beslissen zelfs voordat de games uitkomen als wie ze als main fighter zullen gaan gebruiken. Deze band met de vechter wordt alleen maar versterkt dankzij de Amiibo’s. Nu kan je niet alleen je karakter op het scherm kiezen, maar kan je een 3D-model ervan op de controller van de Wii U neerzetten om te bevestigen dat jij daarmee wilt spelen. De Amiibo’s zullen ook intern het level en de skills van jouw fighter opslaan, zodat je altijd en overal ermee zal kunnen knokken.

Er bestaat natuurlijk altijd het risico dat mensen zich iets té veel gaan identificeren met hun personage… Zoals de trailer ook laat zien. Aan de eettafel je Mario-moves uitproberen levert waarschijnlijk een aantal bevreemde blikken van vrienden en familie op. Ach, zo lang je uiteindelijk maar wint, niet?

Super Smash Bros. voor de Wii U verschijnt op 5 december en de Amiibo’s zullen tegen het einde van het jaar in groepen verschijnen. De eerste batch verschijnt al op 28 november. Daarna zal er regelmatig een nieuwe batch Amiibo’s opduiken in de winkels.

Amiibo Super Smash Bros. Wii U Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch