Menu Premium

AMD en PC Gamer organiseren E3 persconferentie

René Janssen 30/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast een persconferenties van Sony, Microsoft, Square Enix, Bethesda en als het even meezit ook Nintendo, zal er dit jaar tijdens de E3 nog een persconferentie volgen, geheel gewijd aan PC gaming. Tijdens dit event, met de toepasselijke naam de PC Gaming Show, zullen we dus alvast vooruit kunnen kijken naar wat ons te wachten staat op PC gaming-gebied.

AMD en PC Gamer hebben deze PC Gaming Show gezamenlijk georganiseerd, welke gepland staat op 16 juni. Aan het woord komen sprekers als Dean Hall en Cliff Bleszinski en tevens vertegenwoordigers van onder andere Blizzard, Cloud Imperium, Devolver, Parados en Square Enix.

De PC-markt wat betreft gaming doet het de laatste tijd goed. Volgens de organisatoren is de PC z’n eigen presentatie meer dan waard, met al de steeds beter wordende PC games die tegenwoordig uitkomen, onder andere op Steam en Origin.

De E3 2015 vindt plaats van 16 tot en met 18 juni in het LA Convention Centre. De PC Gaming persconferentie vindt plaats op 16 juni en wordt gepresenteerd door Hearthstone en eSports personality Sean ‘Day9’ Plott.

Bron: MCV

AMD en PC Gamer organiseren E3 persconferentie

AMD en PC Gamer organiseren E3 persconferentie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch